ABOUT REFURNIFIED


Rethink – Reuse – Restyle: Refurnified

Bij Refurnified verkopen we onze tweedekansjes, of beter gezegd: buitenkansjes. Een buitenkansje is een product dat een klant heeft geretourneerd, of een showroomartikel dat in onze vestigingen in Antwerpen of Amsterdam stond. De verpakking werd beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Maar dit betekent niet dat we je hier niet gelukkig mee kunnen maken, integendeel! Elk product is door ons nagekeken en verkeert in goede staat. Zo kunnen we deze items een nieuw leven geven, want iedereen verdient toch een tweede kans! Kijk voor alle voorwaarden zeker ook op onze pagina met de algemene voorwaarden.

Refurnified: meubels met een imperfectie 

Bij een typische stockverkoop gaat het vaak om ruimte maken in het magazijn, de oude voorraad moet de deur uit. Het Refurnified concept zit wat anders in elkaar. “Vanuit duurzaamheidsoogpunt hebben we de afgelopen jaren ons voorraadsysteem al flink verbeterd zodat we niet met te grote voorraden overblijven” vertelt zaakvoerder Ward Thibaut. “In onze Refurnified winkel tref je dus vooral meubels met een kleine imperfectie, zoals een barst in het marmeren tafelblad of een krasje op een tafelpoot.” 

Liefhebbers van Wabi Sabi (‘Find beauty in imperfection’) kunnen dus hun hart ophalen op deze webshop. Voor een zacht prijsje haal je een mooie marmeren Richard salontafel of een vintage wandkast in huis. Door jouw aankoop krijgt dat meubelstuk weer een tweede leven. Maar wat met die kras die er al opzit? Hierdoor bespaar je in prijs en is het ook meteen een stuk minder erg wanneer je zelf een keer een krasje op je meubelstuk maakt.

    Ontdek alle voorwaarden hier